Nationale actie

Nationaal

BEDRIJFSWAGENWEKEN

ACTIE OP DE FIAT PROFESSIONAL DUCATO
0% rente bij financiering
• Ruim € 10.000 voordeel en rijden binnen 10 dagen
• Laadvermogen tot wel 2140 kg 
• Laadvolume tot wel 17 m3
• Breed motorenaanbod
• In automaat beschikbaar

DE BEDRIJFSWAGENWEKEN
Profiteer van 19 MAART T/M 6 APRIL 2021 van de BEDRIJFSWAGENWEKEN! Tijdens deze actieperiode geniet u van ruim voordeel, betaalt u GEEN RENTE als u financiert*en kunt u al binnen 10 dagen rijden met uw nieuwe bedrijfswagen.

Kom nu langs bij de dealer en ontdek de actie op de Fiat Ducato.

RIJDEN BINNEN 10 DAGEN Snel aan de slag? Met een bedrijfswagen uit voorraad rijdt u binnen 10 dagen weg. Bekijk de actuele voorraad in onze online showroom!

EXACT OP MAAT Met een modelaanbod van meer dan 10.000 verschillende combinaties en versies is er altijd een Ducato die aan al uw eisen voldoet. Maar dat is niet het enige wat hem tot de ideale keuze voor uw bedrijf maakt: dankzij zijn ongekende veelzijdigheid weet hij zich optimaal aan te passen aan alle uitdagingen van een wereld die voortdurend in verandering is. Laadvermogen, ruimte, uitrusting en comfort: de Ducato biedt het allemaal exact op maat om uw onderneming op de weg naar het succes te houden. De Ducato biedt een laadlengte tot wel 4 Meter, laadvolume tot 17 m3 en een laadvermogen tot 2140 kg. Mocht u hier niet voldoende aan hebben biedt de Ducato een trekvermogen tot wel 3000 kg

BLIJVENDE INDRUK Dat fysiek werk en een stijlvolle presentatie niet samengaan, is een nog altijd wijdverbreide misvatting. Toch bewijst de Fiat Ducato met zijn telkens weer vernieuwende Italiaanse design al 35 jaar het tegendeel. Dat geldt ook voor de nieuwste generatie, die met zijn nieuwe, versterkte voorbumper, zijn zwarte grille en koplampomlijstingen en zijn sportieve nieuwe velgen overal waar hij verschijnt een sterke indruk achterlaat

INFOTAINMENTSYSTEMEN Geen bedrijf kan nog om de moderne technologie en de voordelen die deze te bieden heeft heen. Daarom biedt de Ducato de nieuwste infotainmentsystemen die uw dagelijkse werk makkelijker en efficiënter maken. Zo is er een Uconnect™-systeem met 5-inch kleurentouchscreen, dat naar keuze kan worden uitgebreid met een DAB+-ontvanger voor digitale radio. In plaats daarvan kunt u ook kiezen voor een variant met 7-inch scherm en ondersteuning van Apple CarPlay en Android Auto™. Het hierin geïntegreerde navigatiesysteem biedt de mogelijkheid om de afmetingen en het gewicht van het voertuig in te voeren, zodat smalle straten, te lage viaducten en bruggen met een gewichtsbeperking bij de routebepaling worden vermeden. Met slimme oplossingen voor onder andere het opbergen van documenten en het aansluiten van eigen elektronica biedt het cabine-interieur ook verder al het gebruiksgemak om uw werkdag zo efficiënt mogelijk te benutten.

BREED MOTORENAANBOD Voor elke Ducato is er een motor die perfect aansluit op wat u nodig hebt. Ongeacht waar, waarvoor en onder welke omstandigheden u uw voertuig wilt inzetten. Het aanbod bestaat uit een viertal duurzame, betrouwbare en soepele 2.3 MultiJet2-dieselmotoren die uitstekende prestaties koppelen aan een laag brandstofverbruik. Ze zijn standaard uitgerust met het Eco Pack en hebben een geavanceerd SCR-uitlaatsysteem, waardoor ze stuk voor stuk voldoen aan de strenge Euro 6d TEMP-emissienormen. Daarnaast maken ze gebruik van een turbocompressor met variabele geometrie, die niet alleen voor soepel oppakken bij lage toerentallen zorgt, maar ook het brandstofverbruik verder beperkt. Voor het vermogensniveau hebt u de keuze uit 120, 140, 160 en 180 pk.

Bent u op zoek naar meer informatie over deze promotie?

Disclaimer
De Fiat bedrijfswagenweken zijn geldig van 19 maart t/m 6 april 2021. De catalogusprijs is exclusief BTW/BPM, kosten rijklaar maken, verwijderingsbijdrage en leges. De 0% financieringsactie loopt van 19 maart t/m 6 april 2021 via FCA Capital Nederland B.V. (KVK 30085071) op basis van 0% rente, looptijd 36 maanden. Informeer bij de dealer naar de minimale en maximale kredietbedragen, de voorwaarden en een passende offerte. Actiemodellen zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt. Het getoonde beeldmateriaal kan afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en (type)fouten voorbehouden.

-->