Stel zelf uw wagenpark samen

Bij BAKKER BEDRIJFSWAGENS B.V. kunt u de voertuigen kiezen die het meest geschikt zijn voor uw bedrijf uit alle FCA-modellen.

Creëer uw wagenpark

Selecteer uw voertuigen en vraag een offerte aan

Filter

Het commerciële wagenpark van Fiat Professional is het antwoord op al uw professionele transport- en mobiliteitsbehoeften met een aanbieding die uniek is qua compleetheid en veelzijdigheid.
Doblò, Fiorino en Ducato: een winnend team om uw bedrijf onweerstaanbaar te maken. En met de FCA-bank kunt u de financiële oplossing kiezen die het best aansluit bij uw behoeften.

Alfa Romeo biedt een assortiment van voertuigen aan dat perfect past bij uw zakelijke behoeften. Kies ervoor veilig te rijden met stijl en technologie. U kunt rekenen op voertuigen met efficiënte en lage emissies die het best passen bij uw bedrijfsactiviteiten en die de hoogste standaarden van veiligheid, innovatie en prestatie bieden. En met de Stelvio- en Giulia--modellen kunt u comfort combineren met een onmiskenbare stijl.

Jeep biedt een assortiment van voertuigen aan dat perfect past bij uw zakelijke behoeften. Kies ervoor veilig te rijden met stijl en technologie. U kunt rekenen op voertuigen met efficiënte en lage emissies die het best passen bij uw bedrijfsactiviteiten en die de hoogste standaarden van veiligheid, innovatie en prestatie bieden. En met de Renegade-, Nieuwe Compass en Wrangler Unlimited-modellen kunt u comfort combineren met een onmiskenbare stijl.