Financiële diensten

BAKKER BEDRIJFSWAGENS B.V. biedt u een groot assortiment van financiële diensten en verzekeringsproducten aan om de aankoop van uw nieuwe Fiat Professional te vereenvoudigen.

U bent een zakelijke rijder en denkt erover een nieuwe of gebruikte bedrijfswagen aan te schaffen. Hoe kunt u dit financieel regelen en welke verzekeringen heeft u nodig? Fiat Professional heeft als geen ander kennis over de bedrijfswagenmarkt en altijd een product beschikbaar dat aansluit bij uw specifieke financieringsvraag.

ZAKELIJK FINANCIEREN

U koopt voor uw bedrijf een nieuwe of gebruikte auto en maakt bij betaling slim gebruik van een zakelijke financiering. U betaalt in vaste maandbedragen. Zo kunt u de kosten overzichtelijk budgetteren en komt u niet voor verrassingen te staan.

ZAKELIJK LEASEN

U wilt beschikken over een auto zonder deze te bezitten. De investering, de administratie en het risico op waardevermindering besteedt u liever uit, voor een vast leasebedrag per maand. De looptijd? Die bepaalt u helemaal zelf.

 

 

 

STARTERS FINANCIERING

Wij weten dat het voor startende ondernemers en ZZP’ers vaak lastig is om een financiering te krijgen. Voornamelijk omdat uw bedrijf recentelijk is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en er nog geen financiële cijfers overhandigd kunnen worden. Daarom hebben wij het startersbeleid opgezet.

 

FIAT PROFESSIONAL AUTOVERZEKERING

Uw Fiat bedrijfswagen verzekert u bij Fiat Professional Insurance. De Fiat Professional Autoverzekering biedt een unieke dekking tegen een zeer scherpe premie. Profiteer onder meer van: tot 3 jaar aanschafwaardegarantie, beperkt eigen risico, reparatie bij uw eigen vertrouwde Fiat Professional dealer met originele onderdelen.

 

 

 

 

 

FIAT PROFESSIONAL EXTRA GARANTIE

Nog langer genieten van de fabrieksgarantie op uw Fiat? Dat kan! Met Fiat Professional Extra Garantie kunt u de garantieduur tot wel 7 jaar verlengen. Dat betekent 7 jaar lang kosteloze reparatie van defecten en gebreken, inclusief pech-en mobiliteitshulp in heel Europa, zonder eigen risico.

 

Deze link bevat de belangrijkste door de wet vereiste informatieve documenten over transparantie en leveringsvoorwaarden met betrekking tot de producten en diensten van FCA Capital.